CrossFit

CrossFit

CrossFit pitää koko kehon liikkeessä
ja toimintakykyisenä!

Vastoin yleistä luuloa, CrossFit on turvallinen, terveellinen ja kaikentasoisille kuntoilijoille sopiva laji. CrossFit kehittää ihmisen fyysisiä ominaisuuksia tasapuolisesti lyhyiden ja intensiivisten harjoitteiden avulla, kuntoilijan lähtötasosta riippumatta.

Kuntoilija ei jää yksin kysymystensä kanssa, sillä ohjatuilla tunneillamme on aina paikalla valmentaja varmistamassa turvallisen suoritustekniikan. Pienryhmissämme voit todella laittaa itsesi likoon!

Yksikään treenipäivä ei ole samanlainen, vaan vaihtelevat liikkeet, välineet, toistot ja kestot takaavat sen, että lajiin on mahdotonta kyllästyä.

CrossFit-harjoittelussa tehtäviä liikkeitä ovat esimerkiksi:

– Kyykky
– Leuanveto
– Punnerrus
– Käsinseisonta
– Tempaus
– Maastaveto
– Rinnalleveto
– Erilaiset työnnöt
– Aerobiset harjoitteet, kuten juoksu ja soutu

Kysy lisää

Aloittaminen

Miten pääsen mukaan?

Päästäksesi alkuun sinun on käytävä alkeiskurssi eli On Ramp -kurssi, jossa käydään läpi CrossFitin perusliikkeet, lämmittelyt, voimistelu- ja painonnostoliikkeiden alkeet sekä kehonhallintaa. Kurssin käyminen antaa jokaiselle edellytykset tuvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Kurssille ilmoittaudutaan WODconnect-palvelun kautta, viereisestä ”Seuraava alkeiskurssi” -linkistä.

Jos haluat varmistua siitä, että laji on oikea juuri sinulle, ilmoittaudu kokeilutunnillemme viereisestä ”Seuraava kokeilutunti” -linkistä.