Säännöt

Salin sääntöjen tarkoituksena ei ole rajoittaa, vaan luoda kaikille tehokas ja mukava treeniympäristö.

 

 1. Tule tunneille ajoissa ja ole valmiina aloittamaan lämmittelyt tasalta. Jokaisesta minuutista, jonka olet myöhässä, rapsahtaa 5 burpeeta treenikavereillesi.
 2. Informoi valmentajia terveydentilastasi – sairaana ei treenata! On tärkeää huomioida treenipainoissa, treenin suorittamisessa (skaalaus) ja treenin kestossa, mikäli sinulla on urheiluvammoja tai olet sairastellut viime aikoina.
 3. Älä pudota tyhjiä levytankoja, käsipainoja tai kahvakuulia, ettei kukaan tai mikään mene rikki.
 4. Pidetään sali siistinä – palauta treenivälineesi harjoituksen jälkeen paikoilleen. Siivoa omat jälkesi. Älä jätä tavaroitasi salille (juomapullot, treenivihot, hyppynarut yms.).
 5. Anna valmentajille valmennusrauha ja treenaajille treenirauha – keskitytään kuuntelemaan ohjaajan antamia neuvoja ja ohjeistuksia ja annetaan myös treenikavereille mahdollisuus tehdä näin. Mikäli edellisessä lähdössä on paljon treenaajia ja treenialueella on ruuhkaa, niin aloita lämmittelyt vasta edellisen WODin loputtua.Seuraa mitä ympärilläsi tapahtuu. Kun valmentaja kehottaa Sinua korjaamaan tekniikkaa tai vähentämään painoja, siihen on aina hyvä syy.
 6. Tee liikkeet ensin oikein ja sen jälkeen lisää painoja ja intensiteettiä. Jos et tai pysty suorittamaan määrättyjä täysiä liikeratoja/ matkaa/ toistoja/ liikkeitä/ painoja/ aikoja, sano siitä ja skaalaa treenisi. Skaalaus ei ole häpeä! Huijaamalla toistoissa petät vain itseäsi.
 7. Kannusta kaveria.
 8. ”Lapsiparkit” sijaitsevat pukuhuoneissa,  joissa lapset saavat oleilla. Tämä johtuu puhtaasti turvallisuussyistä.  Kukin vanhempi vastaa omasta lapsestaan. Huom! Salilla ei ole valitettavasti virallista lapsiparkkia.
 9. Kerro valmentajille jos jokin on vialla eli anna palautetta. Oli kyse sitten loppuneesta paperista, palaneesta lampusta tai valmennuksen laadusta. Arvostamme suoraa palautetta!
 10. Jos et tiedä, niin kysy apua – aina.
 11. Jos päätät pitää treenivapaan kuukauden tai palaat tauolta, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen joona.noutere(at)gwc.fi