Crossfit Central NLA järjestää ilmaisen ulkotreenin Nummelassa

Crossfit Central NLA järjestää Nummelanharjun kuntoradan ympäristössä kaikille avoimen ja ilmaisen ulkotreenin maanantaina 23.9.2019. Erilaisista tehtävärasteista koostuva treeni tehdään Teijo Uphill Challenge estejuoksukilpailun hengessä.

Crossfit Central NLA on mukana järjestämässä Teijon kansallispuistossa ja laskettelurinteissä käytävää estejuoksutapahtumaa lauantaina 28.9.2019. Noin kymmenen kilometrin pituisella radalla selvitetään yhteensä 12 estettä ja tehtävää. Kukin kisassa kumppanina oleva sali on suunnitellut yhden esteen, jonka kilpailijat selvittävät joko yksilöinä tai joukkueina.

Crossfit Central NLA järjestää Teijo Uphill Challenge -kilpailun hengessä kaikille avoimen ja ilmaisen ulkotreenin Nummelassa maanantaina 23.9.2019 klo 18. Treeni on tehty CrossFit-harjoittelun tapaan sellaiseksi, että se soveltuu kaikenikäisille ja kaikille kuntotasoille.

Ulkotreeniin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää kun tulee vähän ennen alkamisaikaa paikalle Nummelanharjun kuntoradan lähtöalueelle (Hiidenvedentie 30, Nummela).

Osallistuakseen tarvitsee ainoastaan reipasta mieltä ja ulkoliikuntaan sopivat varusteet.  Sateen sattuessa treenaamme sateessa.

Lisätietoja:

Crossfit Central NLA, Joona Noutere
Puh. 040 966 7468, joona.noutere@gmail.com